Barnard House

BARNARD HOUSE

The major works involved the excavation of a 900sqft basement under the footprint of the existing house that was fully connected to the ground floor. The basement stair was dropped through the heart of the house to allow light into the basement. The family room, office and wine cellar are all connected to the ground floor through a series of timber framed glass walls.

  • Scope: Full internal refurbishment to 2600sqft house
  • Location: Fulham, London
  • Type: Private House
  • Duration: Nine months
  • Services: Feasibility to practical completion
  • Status: Completed 2016

This allows the space to feel larger, interconnected and light. A new bespoke kitchen was designed to maximise the space to the family with stone worktops and state of the art appliances. A fumed oak herringbone floor has been used throughout to maximise the flow around the house.

To discuss a project or find out more about how we can work together, please get in touch.

Address

Jo Cowen Architects
533 King’s Road
London SW10 0TZ
United Kingdom

Lets talk

+44 (0) 207 371 0357

Enquiries

info@jocowenarchitects.com
  • Tell us your name *



  • Enter your email *


  • Enter phone number *


  • Message *